SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Uciliste Stara Vlaska

Učilište Stara Vlaška

Ocjena korisnika:4.19 od 5
Ukupno glasova:53
Adresa:Zagreb Amruševa 10 Hrvatska
Web stranica: http://www.stara-vlaska.hr/
Telefon: 098 1623 430
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonUčilište Stara Vlaška pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 799kn NJEMACKI JEZIK  tecaj u trajanju 48 skolskih sati razine A1 s upisom u e  radnu knjizicu i svjedodzbom koja vrijedi u EU za 799 kn
NJEMAČKI JEZIK - tečaj u trajanju 48 školskih sati razine A1 s upisom u e - radnu knjižicu i svjedodžbom koja vrijedi u EU za 799 kn!

Učilište Stara Vlaška svojim polaznicima omogućava sve potrebne materijale, početak tečaja 17.12.


Ocjena:
Sada samo 799kn Njemacki jezik A2 razina  tecaj u trajanju 48 skolskih sati s upisom u e  radnu knjizicu i svjedodzbom koja vrijedi u EU za 799 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x