SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TRIPAS d o o

TRIPAS d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Kranj Koroška cesta 5 Slovenija
Web stranica: https://hotelcreina.si/hotel/
Telefon: +386 4 281 75 00
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTRIPAS d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 476.00kn SLOVENIJA  kreirajte predivne uspomene uz savrsen odmor u Hotelu Creina 4 i 1 ili 2 nocenja s doruckom za 2 osobe od 476 kn
SLOVENIJA - kreirajte predivne uspomene uz savršen odmor u Hotelu Creina 4* i 1 ili 2 noćenja s doručkom za 2 osobe od 476 kn!

Hotel je svega korak od urbanog gradskog života i prekrasne prirode koja okružuje grad, korištenje do 1.1.2023.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x