SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Tomislav Besenic RIVER LORD MREZNICA

Tomislav Bešenić (RIVER LORD MREŽNICA)

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Gornji Zvečaj Gornji Zvečaj 100 E Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 091/4331862
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTomislav Bešenić (RIVER LORD MREŽNICA) pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1575kn  LJETO NA MREZNICI 2 nocenja za do 6 osoba u River Lord Mreznica 4  Uzivajte u carobnoj zelenoj oazi tik do rijeke za 1 575 kn
[LJETO NA MREŽNICI] 2 noćenja za do 6 osoba u River Lord Mrežnica 4*! Uživajte u čarobnoj zelenoj oazi tik do rijeke za 1.575 kn!

Priuštite si opušteno druženje s obitelji i prijateljima uz mogućnost zabavnih aktivnosti na rijeci, do 30.9.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x