SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

The sCOOL j d o o

The sCOOL j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Jordanovac 19 Hrvatska
Web stranica: https://goo.gl/EkN57g
Telefon: 099 648 3052
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonThe sCOOL j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 129kn KLUB CAMBRIDGE ENGLESKOG JEZIKA neka vas skolarac obogati vokabular uz individualan pristup u prijateljskoj atmosferi za 129 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x