SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TERMO BORAC d o o

TERMO BORAC d.o.o.

Ocjena korisnika:4.44 od 5
Ukupno glasova:11
Adresa:Zagreb Karasmani 8C Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/termoborac
Telefon: 099 440 5798
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTERMO BORAC d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 349kn Servis Vaillant bojlera uz kemijsko ciscenje  prekontrolirajte svoj uredjaj i ne dozvolite da vas usred zime iznenadi kvar bojlera za 349 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x