SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

TAJCHY DREAMS j d o o

TAJCHY DREAMS j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Josipa Strganca 6 Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/Frizerski-salon-Tajchy-642247696200609/
Telefon: 01 3818 069
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonTAJCHY DREAMS j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 79kn Estetska pedikura i trajni lak  osigurajte lak korak uz njegujuci tretman i ukrasite nokte najdrazom bojom za samo 79 kn
Estetska pedikura i trajni lak - osigurajte lak korak uz njegujući tretman i ukrasite nokte najdražom bojom za samo 79 kn!

Kompletni tretman ljepote za vaša stopala salonu Tajchy, možete izabrati između 90 boja :)


Sada samo 69kn Ruska manikura i trajni lak  podarite svojim noktima cvrstocu i sjaj za 69 kn
Sada samo 99kn Sportska ili antistres masaza cijelog tijela u trajanju 60 minuta  prirodna tehnika opustanja za vase bolne i ukocene misice za samo 99 kn
Sportska ili antistres masaža cijelog tijela u trajanju 60 minuta - prirodna tehnika opuštanja za vaše bolne i ukočene mišiće za samo 99 kn!

Dugotrajno sjedenje uzima danak na vaše zdravlje i dobro osjećanje, priuštite si olakšanje u salonu Tajchy


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x