SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SUNCANA STAZA d o o

SUNČANA STAZA d. o. o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Pula Sisplac 31 Hrvatska
Web stranica: http://www.hotel-pula.hr/
Telefon: 052 386 922
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSUNČANA STAZA d. o. o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1165kn  PULA CIJELA SEZONA 2 3 5 ili 7 nocenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Pula  nadomak plaze i centra grada od 1 165 kn
[PULA, CIJELA SEZONA] 2, 3, 5 ili 7 noćenja s polupansionom za dvoje u Hotelu Pula*** nadomak plaže i centra grada od 1.165 kn!

Posjetite pulsku Arenu, upoznajte Brijune i zaljubite se u Istru! Korištenje do 15.10. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x