SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

STUDIO ZA MASAZU POZITIVA OBRT ZA USLUGE

STUDIO ZA MASAŽU POZITIVA, OBRT ZA USLUGE

Ocjena korisnika:4.64 od 5
Ukupno glasova:4
Adresa:Zagreb B. Magovca 111 Hrvatska
Web stranica: http://bit.ly/StudioPozitiva
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSTUDIO ZA MASAŽU POZITIVA, OBRT ZA USLUGE pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 94kn Aromaterapijska masaza cijelog tijela  smanjite napetost i stres te se zasluzeno opustite u studiju Pozitiva za samo 94 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x