SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

STUDIO ANA MARIJA j d o o

STUDIO ANA-MARIJA j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.31 od 5
Ukupno glasova:5
Adresa:Zagreb Drage Gervaisa 22
Web stranica:
Telefon: 01 3893 037
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSTUDIO ANA-MARIJA j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 119kn Ciscenje lica  klasican tretman uz ukljucen ultrazvuk lica i ampulu hijaluronaRevitalizirajte zastitite i osvjezite svoju umornu kozu za 119 kn
Čišćenje lica - klasičan tretman uz uključen ultrazvuk lica i ampulu hijaluronaRevitalizirajte, zaštitite i osvježite svoju umornu kožu za 119 kn!

Potaknite obnavljanje oštećenih stanica kože te poboljšajte cirkulaciju krvi i metabolizma uz vrhunski tretman lica


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x