SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

STRIKE j d o o

STRIKE j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Trg Drage Iblera 10 Hrvatska
Web stranica: https://www.bowling-zagreb.hr/
Telefon: 099 2355 700
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSTRIKE j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 180kn  BOWLING 1h igre za 6 osoba uz 1 litru koktela po izboru u Bowling centru Zagreb u sredistu grada  igra za sve generacije za 180 kn
[BOWLING] 1h igre za 6 osoba uz 1 litru koktela po izboru u Bowling centru Zagreb u središtu grada - igra za sve generacije za 180 kn!

Okupi ekipu, obitelj, kolege i probudi u njima natjecateljski duh! Potrebna nadoplata za cipele


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust