SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Sprehalica j d o o

Šprehalica j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Ivanićeva 13 Hrvatska
Web stranica: http://www.sprehalica.com/
Telefon: 098 9764 596
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonŠprehalica j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 299kn  ENGLESKI Tecaj u trajanju 20 skolskih sati  savladajte razinu A1 1 B1 3 ili B2 2 u centru za strane jezike Sprehalica za 299 kn
Sada samo 299kn  ENGLESKI Tecaj za djecu u trajanju 20 sk sati  razine prikladne za polaznike osnovnoskolske dobi u centru za strane jezike Sprehalica za 299 kn
[ENGLESKI] Tečaj za djecu u trajanju 20 šk.sati - razine prikladne za polaznike osnovnoškolske dobi u centru za strane jezike Šprehalica za 299 kn!

Učenje u malim grupama uz iskusne profesore u centru Šprehalica, potrebna nadoplata materijala, početak 23. ili 24.9.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x