SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SPORTVIZIJA d o o

SPORTVIZIJA d.o.o.

Ocjena korisnika:4.43 od 5
Ukupno glasova:8
Adresa:Zagreb Florijana Andrašeca 14 Hrvatska
Web stranica: http://poledance.hr/
Telefon: 099 6724 888
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSPORTVIZIJA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 119kn  PLES NA SIPCI Skupi hrabrost i odvazi se na senzualni trening uz super trenerice Pocetni tecaj u trajanju mjesec dana u Sportvizija centru za 119 kn
[PLES NA ŠIPCI] Skupi hrabrost i odvaži se na senzualni trening uz super trenerice! Početni tečaj u trajanju mjesec dana u Sportvizija centru za 119 kn!

Razvij mišićnu snagu, fleksibilnost, fluidnost pokreta i gracioznost kroz ples, akrobatiku i izvedbenu umjetnost!


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x