SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Specijalisticka neuroloska ordinacija mr sc Maja Novak

Specijalistička neurološka ordinacija mr.sc. Maja Novak

Ocjena korisnika:3.22 od 5
Ukupno glasova:4
Adresa:Zagreb Pavla Hatza 27 Hrvatska
Web stranica: http://dr-roje.com/
Telefon: 01/4923 305
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSpecijalistička neurološka ordinacija mr.sc. Maja Novak pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 449.00kn EMNG analiza funkcije misica i zivaca ruku i nogu  uz odmah gotove nalaze brzo otkrijte moguce povrede misica i zivaca za 449 kn
Sada samo 299.00kn NEUROLOSKI PREGLED  analiza simptoma fizikalni pregled postavljanje dijagnoze EEG po potrebi te izrada plana lijecenja za 299 knOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x