SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Specijalisticka ginekoloska ordinacija Sanja Grsic Buric dr med  spec ginekolog

Specijalistička ginekološka ordinacija Sanja Gršić Burić, dr. med., spec. ginekolog

Ocjena korisnika:4.7 od 5
Ukupno glasova:6
Adresa:Zagreb Vinogradska cesta 5/I Hrvatska
Web stranica: http://ginekoloska-ordinacija-grsic-buric.hr/
Telefon: 01 3768 336
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSpecijalistička ginekološka ordinacija Sanja Gršić Burić, dr. med., spec. ginekolog pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 349kn Ginekoloski pregled s papa testom ultrazvukom i color dopplerom uz 30posto popusta na 3D ili 4D ultrazvuk u Ordinaciji Grsic  Buric za 349 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x