SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SONJA BRKOVIC j d o o

SONJA BRKOVIĆ j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.51 od 5
Ukupno glasova:6
Adresa:Zagreb Dužice 19 Hrvatska
Web stranica: https://hr-hr.facebook.com/vabela.kozmeticki/?ref=page_internal
Telefon: 01 5614 110
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSONJA BRKOVIĆ j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 149kn Mikrodermoabrazija i klasicno ciscenje lica  pruzite kozi potrebnu njegu i zastite je od stetnih vanjskih utjecaja za 149 kn
Detalji ponude...


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x