SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Sobe u domacinstvu Villa Divani

Sobe u domaćinstvu Villa Divani

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Mostar Gojka Vukovića 15 Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://villadivani.ba/en/home/
Telefon: 00387 36 571 398, 00387 61 222 557
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSobe u domaćinstvu Villa Divani pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 325kn  MOSTAR Posjetite ovaj tek nedavno otkriveni dragulj 1 nocenje s doruckom za dvoje u Villi Divani  samo 400 metara od Starog mosta za 325 kn
[MOSTAR] Posjetite ovaj tek nedavno otkriveni dragulj! 1 noćenje s doručkom za dvoje u Villi Divani*** samo 400 metara od Starog mosta za 325 kn!

Doživite šarm grada koji se nalazio na raskrižju civilizacija i otkrijte njegovu bogatu povijest, iskoristivo do 31.3.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust