SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Slavko Culav

Slavko Ćulav

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Ilica 163 Hrvatska
Web stranica: http://www.apartmani-crnomerec-maksimir.com/
Telefon: 098 1380 687
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSlavko Ćulav pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 599.00kn ZAGREB 3 dana za dvoje u apartmanu na lokaciji u centru grada  izaberite vasu polazisnu tocku za istrazivanje ocaravajuce metropole za 599 kn
ZAGREB- 3 dana za dvoje u apartmanu na lokaciji u centru grada - izaberite vašu polazišnu točku za istraživanje očaravajuće metropole za 599 kn!

Uživajte u posjetima muzejima, finoj klopi u mnogim restoranima i svakako popijte kavu u Tkalči, do 30.9.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x