SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SILUS GRUPA j d o o

SILUS GRUPA j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.67 od 5
Ukupno glasova:16
Adresa:Zagreb Tratinska 18 Hrvatska
Web stranica: http://www.grimms-institut.eu.hr/
Telefon: 099 6824 751
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSILUS GRUPA j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 359kn Strani jezik po izboru  pocetni intenzivni tecaj njemackog A1 1 engleskog A2 1 ili spanjolskog A1 1 u trajanju 20 skolskih sati za 359 kn
Strani jezik po izboru - početni intenzivni tečaj njemačkog A1.1, engleskog A2.1 ili španjolskog A1.1 u trajanju 20 školskih sati za 359 kn!

Uključeni materijali i potvrda po završetku + 30% popusta u slučaju nastavka tečaja, početak 24.4. ili 29.4.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust