SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SILUS GRUPA j d o o

SILUS GRUPA j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.67 od 5
Ukupno glasova:20
Adresa:Zagreb Tratinska 18 Hrvatska
Web stranica: http://www.grimms-institut.eu.hr/
Telefon: 099 6824 751
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSILUS GRUPA j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 289.00kn NJEMACKI JEZIK  intenzivni pocetni online uzivo tecaj njemackog jezika razine A1 1 u trajanju 20 skolskih sati SAMO DANAS za 289 kn
NJEMAČKI JEZIK - intenzivni početni online uživo tečaj njemačkog jezika razine A1.1 u trajanju 20 školskih sati SAMO DANAS za 289 kn!

Uključeni materijali i potvrda po završetku + 30% popusta u slučaju nastavka tečaja, početak 7.12.

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x