SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Sezonski obrt za ugostiteljstvo i usluge KÖNIG

Sezonski obrt za ugostiteljstvo i usluge KÖNIG

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Omiš Knezova Kačića 6 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 091 7295 829
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSezonski obrt za ugostiteljstvo i usluge KÖNIG pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 179kn  RAFTING NA CETINI Avantura zivota u slikovitoj prirodi uz ukljucenu opremu skippera i prijevoz od Omisa do startne pozicije za 179 kn
[RAFTING NA CETINI] Avantura života u slikovitoj prirodi uz uključenu opremu, skippera i prijevoz od Omiša do startne pozicije za 179 kn!

Nakon plovidbe čeka vas osvježenje uz voćni desert i sok, a uspomene ćete sačuvati u obliku slika i videa na CD-u (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x