SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

SALON LJEPOTE INDIGO j d o o

SALON LJEPOTE INDIGO j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.42 od 5
Ukupno glasova:10
Adresa:Zagreb Horvaćanska 31c Hrvatska
Web stranica: http://bit.ly/2y1tdCO
Telefon: 099 2095 195
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonSALON LJEPOTE INDIGO j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 139kn LASH LIFT  svjetski HIT tretman podizanja uvijanja i njege trepavica koji ocima daje zavodljiv pogled prirodnog izgleda za 139 kn
Ocjena:
Sada samo 99kn Ruska manikura trajni lak i parafinska kupka  lijepi i njegovani nokti s trajnoscu laka do 4 tjedna u Salonu ljepote Indigo za samo 99 kn
Ruska manikura, trajni lak i parafinska kupka - lijepi i njegovani nokti s trajnošću laka do 4 tjedna u Salonu ljepote Indigo za samo 99 kn!

Zdraviji, ljepši i snažniji nokti uz posebnu tehniku njege i izbor od 45 nijansi postojanih i sjajnih boja :)

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x