SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

S R C A d o o Olovo

S.R.C.A. d.o.o. Olovo

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Olovo Ajdinovići bb Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://www.srca.ba/
Telefon: 00387 6273 4382, 080 022 229
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonS.R.C.A. d.o.o. Olovo pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 539kn  ALL INCLUSIVE WELLNESS Odmor iz snova uz bazene saune i sportske terene te ukljucene sve obroke pice konzumaciju pizza i jela s rostilja
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust