SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

RUZA STIL d o o

RUŽA STIL d.o.o.

Ocjena korisnika:4.37 od 5
Ukupno glasova:10
Adresa:Zagreb Jaruščica 9A Hrvatska
Web stranica: http://studiomarcela.hr/
Telefon: 092 3415 473, 092 1826 736
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonRUŽA STIL d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 249kn Uputi se u Studio Marcela kod Arena Centra i zablistaj kao nase poznate zvijezde koje uvijek izlaze iz salona s osmjehom na licu
Uputi se u Studio Marcela kod Arena Centra i zablistaj kao naše poznate zvijezde koje uvijek izlaze iz salona s osmjehom na licu!

Pramenovi ili bojanje uz pranje kose, preljev, šišanje, frizuru, hranjivu masku i masažu vlasišta od 249 kn!


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x