SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Rudica d o o

Rudica d.o.o.

Ocjena korisnika:4.1 od 5
Ukupno glasova:16
Adresa:Zagreb Prečko 20 Hrvatska
Web stranica: http://el-mundo.incroatia.info/index.html
Telefon: 01/ 3816-753
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonRudica d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 185kn Meksicka plata za dvoje  4 vrste tortilja s blagim i ljutim umakom uz aperitiv hladno predjelo i desert semifreddo za 185 kn
Meksička plata za dvoje - 4 vrste tortilja s blagim i ljutim umakom uz aperitiv, hladno predjelo i desert semifreddo za 185 kn!

Začinite dan nezaboravnim okusima meksičke kuhinje u Pizzeriji El Mundo :) (Tagovi: Top 10)

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust