SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

RUBIN usluzni obrt

RUBIN, uslužni obrt

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Otok Hvar Pokrivenik Hrvatska
Web stranica: http://www.hotel-timun.hr
Telefon: 021 745 120, 091 4004 970
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonRUBIN, uslužni obrt pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 592kn  OTOK HVAR LAST MINUTE 2 ili 3 nocenja s doruckom za dvoje u Hotelu Timun 3  otkrijte sarm najsuncanijeg otoka u rujnu vec od 592 kn
[OTOK HVAR, LAST MINUTE] 2 ili 3 noćenja s doručkom za dvoje u Hotelu Timun 3* - otkrijte šarm najsunčanijeg otoka u rujnu već od 592 kn!

Uživajte u tirkiznoplavom moru, skrivenim plažama i mediteranskim delicijama, korištenje 14.9. - 28.9.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x