SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ROMANA PURIC j d o o

ROMANA PURIĆ j.d.o.o.

Ocjena korisnika:3.92 od 5
Ukupno glasova:8
Adresa:Zagreb Ljerke Šram 6 Hrvatska
Web stranica: https://bit.ly/2EyRZu0
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonROMANA PURIĆ j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 1399kn  PERFECT BODY PAKET Cak 3 konfekcijska broja manje uz 35 tretmana mrsavljenja i GRATIS plan prehrane te individualno savjetovanje za 1 399 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x