SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

RIBCNEK BLED D O O

RIBČNEK, BLED, D.O.O.

Ocjena korisnika:4.31 od 5
Ukupno glasova:8
Adresa:Bled Ljubljanska cesta 12 Slovenija
Web stranica: http://www.bled-hotel.com
Telefon: 00386 4 576 81 70
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonRIBČNEK, BLED, D.O.O. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 745kn  BLED Povedite dragu osobu na savrsen odmor tik do jezera  2 nocenja s doruckom za dvoje u Hotelu Vila Bojana 4 za 745 kn
[BLED] Povedite dragu osobu na savršen odmor tik do jezera! 2 noćenja s doručkom za dvoje u Hotelu Vila Bojana 4* za 745 kn!

+ 20% popusta na bazene, 10% popusta na saune, gratis ulaz u kasino, iskoristivo 1.10. - 20.12. (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x