SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

RESTORAN ZLATNA MEDALJA j d o o

RESTORAN ZLATNA MEDALJA j.d.o.o.

Ocjena korisnika:4.42 od 5
Ukupno glasova:3
Adresa:Zagreb Trg Senjskih Uskoka 7 Hrvatska
Web stranica: http://www.mihita2.com/
Telefon: 01 655 33 33, 01 655 66 66
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonRESTORAN ZLATNA MEDALJA j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 49kn  2 VELIKE PIZZE Hrskava korica rastezljivi sir i socni sos Odaberi picante slavonsku bianco margharitu capriciosu ili vesuvio za samo 49 kn
[2 VELIKE PIZZE] Hrskava korica, rastezljivi sir i sočni sos! Odaberi picante, slavonsku, bianco, margharitu, capriciosu ili vesuvio za samo 49 kn!

Posjetite renoviranu pizzeriju Mihita s proširenom gastronomskom ponudom na novoj lokaciji u Sigetu! (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 80kn  MEKSICKA PLATA Slasne chimichange buritosi taquitosi i quesadille uz meksicku rizu blage i ljute umake  prava gurmanska gozba za dvoje za samo 80 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x