SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Reborn Infinity j d o o

Reborn Infinity j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:10 000 Zagreb Palinovečka ulica 29 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 098 472 139
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonReborn Infinity j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 490kn Jedes k o zec a kile ne idu dolje Odaberi zdravi zivot uz plan prehrane nutricionisticko savjetovanje i procjenu stanja organizma od 490 kn
Jedeš k'o zec, a kile ne idu dolje? Odaberi zdravi život uz plan prehrane, nutricionističko savjetovanje i procjenu stanja organizma od 490 kn!

+ kontrole i korekcija prehrane, dodaci prehrani, čaj za detox! Poboljšaj zdravlje cijelog organizma uz paket po izboru

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust