SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Rafting centar RT d o o Foca

Rafting centar RT d.o.o. Foča

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Foča Hum bb Foča Bosna i Hercegovina
Web stranica: https://www.rafting-tarom.com/
Telefon: 00387 6500 4693
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonRafting centar RT d.o.o. Foča pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 299kn  RAFTING NA TARI Adrenalinska avantura koja se ne propusta Spust drugim najvecim kanjonom nakon Grand Canyona uz opremu i skipera od 299 kn
[RAFTING NA TARI] Adrenalinska avantura koja se ne propušta! Spust drugim najvećim kanjonom nakon Grand Canyona uz opremu i skipera od 299 kn!

2 noćenja u Etno selu RT ili resortu Hum uz mogućnost paketa s jeep safarijem i zip line spustom, iskoristivo do 30.9.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x