SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PUNTERA d o o

PUNTERA d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Barban Puntera 8D Hrvatska
Web stranica: http://www.stefanija.com/index.html
Telefon: 052 567 075
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPUNTERA d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1624kn  ISTRA 2 ili 3 nocenja s doruckom za 2 do 4 osobe uz koristenje bazena  luksuzan postsezonski odmor u malom istarskom selu s pogledom na more vec od 1 624 kn
[ISTRA] 2 ili 3 noćenja s doručkom za 2 do 4 osobe uz korištenje bazena - luksuzan postsezonski odmor u malom istarskom selu s pogledom na more već od 1.624 kn!

Odaberite simpatično mjesto Puntera za svoj bijeg u srce prirode! Moguća nadoplata za spa zonu, korištenje 1.9. - 31.12.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x