SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Prostor imaginacije j d o o

Prostor imaginacije j.d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Božidara Magovca 161 Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/cooligraonica/
Telefon: 099 2999 111
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonProstor imaginacije j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 59kn Djecji boravak  uzmite malo vremena za sebe i klince prepustite profesionalnim tetama cuvalicama iz kreativne Cool igraonice vec od 59 kn
Dječji boravak - uzmite malo vremena za sebe i klince prepustite profesionalnim tetama čuvalicama iz kreativne Cool igraonice već od 59 kn!

Jednodnevni ili tjedni boravak u trajanju 4h, učenje kroz igru te poticanje kreativnosti, prijateljstva i izražavanja emocija


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x