SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PROMO FIT d o o

PROMO FIT d.o.o.

Ocjena korisnika:4.94 od 5
Ukupno glasova:2
Adresa:Zagreb Veslačka 2-4 Hrvatska
Web stranica: http://promo-fit.wixsite.com/adamieva
Telefon: 01 6190 876
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPROMO FIT d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 119kn  GRUPNI TRENINZI ZA ZENE Odaberi pilates fat burning latino total body ili after job workout  1 ili 2 mjeseca neogranicenog vjezbanja od 119 kn
[GRUPNI TRENINZI ZA ŽENE] Odaberi pilates, fat burning, latino, total body ili after job workout - 1 ili 2 mjeseca neograničenog vježbanja od 119 kn!

Počni raditi na boljoj verziji sebe već danas! Dođi u Fitness centar Adam i Eva u Veslačkoj - potrebna nadoplata upisnine (Tagovi: Top 10)


Ocjena:
Sada samo 135kn  TERETANA 1 ili 2 mjeseca neogranicenog vjezbanja vec od 135 kn Prihvati izazov  kreni s vjezbanjem sto prije i dovedi se u TOP formu
[TERETANA] 1 ili 2 mjeseca neograničenog vježbanja već od 135 kn!Prihvati izazov - kreni s vježbanjem što prije i dovedi se u TOP formu!

Prestani s izgovorima i kreni već danas! Dođi u Fitness centar Adam i Eva u Veslačkoj - potrebna nadoplata upisnine (Tagovi: Top 10)

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x

Besplatno!

Svakodnevno imamo preko 500 ponuda sa popustom i do 90%

Prijavite sa na besplatni newsletter

I ne propustite super popust