SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Prenociste Villa Melody

Prenoćište Villa Melody

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Sarajevo Safvet bega Bašagića 55 Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://villa-melody-ba.book.direct
Telefon: 00387 3357 0075
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPrenoćište Villa Melody pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 950kn  SARAJEVO 2 nocenja s doruckom za dvoje u luksuznim sobama hotela Ville Melody samo 500 metara od Bascarsije za 950 kn
[SARAJEVO] 2 noćenja s doručkom za dvoje u luksuznim sobama hotela Ville Melody samo 500 metara od Baščaršije za 950 kn!

Posjetite jednu od TOP destinacija u regiji i uživajte u tradicionalnoj gastronomiji, iskoristivo do 28.12.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x