SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POTOCKI TRAVEL obrt za pruzanje usluga u turizmu

POTOČKI TRAVEL-obrt za pružanje usluga u turizmu

Ocjena korisnika:4.57 od 5
Ukupno glasova:54
Adresa:Krapina Ante Starčevića 3 Hrvatska
Web stranica: http://www.potocki-promet.com/
Telefon: 049 373 636
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPOTOČKI TRAVEL-obrt za pružanje usluga u turizmu pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 660kn Advent u Pragu  idilicna bozicna carolija u zlatnom gradu Ceske 1 nocenje s doruckom u hotelu 3 uz ukljucen prijevoz za 660 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x