SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POLIKLINIKA DR RITZ d o o za oftalmologiju

POLIKLINIKA DR. RITZ, d.o.o. za oftalmologiju

Ocjena korisnika:4.48 od 5
Ukupno glasova:19
Adresa:Zagreb Trg Petra Krešimira IV. 19/5 Hrvatska
Web stranica: http://dr-ritz.com
Telefon: 091 4005 432
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPOLIKLINIKA DR. RITZ, d.o.o. za oftalmologiju pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 149kn  OFTALMOLOSKI Kompletan pregled uz mjerenje ocnog tlaka provjeru vidne ostrine i pregled ocne pozadine za odrasle i djecu za 149 kn
Detalji ponude...
[OFTALMOLOŠKI] Kompletan pregled uz mjerenje očnog tlaka, provjeru vidne oštrine i pregled očne pozadine za odrasle i djecu za 149 kn!

+10% popusta na kupnju naočala! Prepustite se stručnim rukama dr.sc. Liane Ritz Mutevelić s preko 25 godina iskustva
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x