SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POLIKLINIKA DENTIX d o o

POLIKLINIKA DENTIX d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Jakova Gotovca 1 Hrvatska
Web stranica: http://www.dentix.hr/
Telefon: 099 2277 933
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPOLIKLINIKA DENTIX d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 129kn Digitalni ortopan  odmah gotova snimka celjusti u Poliklinici Dentix od 129 kn Ponudu mozete koristiti bez prethodne narudzbe
Digitalni ortopan - odmah gotova snimka čeljusti u Poliklinici Dentix od 129 kn!Ponudu možete koristiti bez prethodne narudžbe!

Po želji odaberite snimanje temporomandibularnih zglobova, snimku dobivate na CD-u, film foliji i na mail


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x