SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

POLAR 1 d o o

POLAR 1 d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Baška, Krk Emila Geisticha bb Hrvatska
Web stranica: http://www.baska-tamaris.com
Telefon: 051 864 200
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPOLAR 1 d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 1045kn  BASKA KRK Savrsen postsezonski odmor  2 nocenja s doruckom ili polupansionom za dvoje u Hotelu Tamaris 3 uz koristenje bazena od 1 045 kn
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x