SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PETEK TOURS  PUTNICKA AGENCIJA

PETEK TOURS - PUTNIČKA AGENCIJA

Ocjena korisnika:4.32 od 5
Ukupno glasova:38
Adresa:Ivanić Grad Etanska cesta 4 Hrvatska
Web stranica: http://www.hotel-sport.hr/sobe
Telefon: 01 2369 700
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPETEK TOURS - PUTNIČKA AGENCIJA pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 930kn Produzeni wellness vikend u Hotelu Sport 4  2 nocenja za dvoje uz koristenje sauna bazena fitnessa relax zone i aroma masaza za 930 kn
Ocjena:
Sada samo 49kn  BAZEN Ulaznica za bazen Hotela Sport i 1 mijesana pizza za samo 49 kn
[BAZEN] Ulaznica za bazen Hotela Sport i 1 miješana pizza za samo 49 kn!

Cjelodnevna uživancija nedaleko od Zagreba, korištenje do 31.10.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x