SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

PAPPAR RESTORAN j d o o za ugostiteljstvo i usluge

PAPPAR RESTORAN j.d.o.o. za ugostiteljstvo i usluge

Ocjena korisnika:4.29 od 5
Ukupno glasova:2
Adresa:Zagreb Ulica Damira Tomljanovića - Gavrana 13 Hrvatska
Web stranica: https://www.pappar.hr/
Telefon: 01 4844 279
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonPAPPAR RESTORAN j.d.o.o. za ugostiteljstvo i usluge pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €13.14 (99kn) Pappar bistro  bar na Bundeku Marinirana rolana piletina punjena prsutom kozjim sirom i baby spinatom u umaku od tostiranih badema s prilogom ZA DVIJE OSOBE
Sada samo €15.79 (118.97kn) Papreno dobra ponuda Uzivajte u ukusnom bacon burgeru i przenim krumpiricima ZA DVIJE OSOBE u modernom ambijentu Pappar bistro  baraOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x