SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Outdoor sport d o o

Outdoor sport d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Sop Ulica Alfreda Nobela 4 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: +385 1 6586 800
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonOutdoor sport d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 849.00kn Sator  savrsen za ljetne kamperske avanture namijenjen za 3 osobe sivo crvene boje vodootporan i vatrootporan za 849 kn
Šator - savršen za ljetne kamperske avanture, namijenjen za 3 osobe, sivo crvene boje, vodootporan i vatrootporan za 849 kn!

Sadrži unutarnji džep, mrežicu protiv insekata, te svijetleće detalje radi lakše uočljivosti

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x