svejetu.hr

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Ordinacija dentalne medicine Andjela Zuljevic

Ordinacija dentalne medicine Anđela Žuljević

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Vranovina ulica 30 Hrvatska
Web stranica: https://dentium.hr
Telefon: 099 8011 393
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonOrdinacija dentalne medicine Anđela Žuljević pregleda aktivnih ponuda!

Izbjeljivanje zubi Opalescence Boost gelom - 2 do 3 nijanse svjetliji zubi uz sigurnu metodu s posebnom formulom koja štiti caklinu za 699 kn!

+ čišćenje kamenca i GRATIS poliranje, pregled te zaštitni premaz Tooth Mousse pastom u Ordinaciji Dentium
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x