SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

ONLINE MEDIA LTD

ONLINE MEDIA LTD.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Berlin Berlin, Njemačka Njemačka
Web stranica: https://bit.ly/2N4Q6eT
Telefon:
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonONLINE MEDIA LTD. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo 476kn A O Hotels  Odmor u 19 europskih gradova Berlin Njemacka  476 kn
A&O Hotels - Odmor u 19 europskih gradova, Berlin, Njemačka - 476 kn

1x noćenje u standard dvokrevetnoj sobi za 2 osobe, 1x buffet doručak za 2 osobe, Besplatni Wi-Fi, Ponuda se može iskoristiti do 31. 12. 2021

Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x