SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

OMEGA KONCEPT j d o o

OMEGA KONCEPT j.d.o.o.

Ocjena korisnika:3.84 od 5
Ukupno glasova:6
Adresa:10000 Sprečka 32 Zagreb
Web stranica: https://www.facebook.com/autopraonica.trnje/
Telefon: 099 555 8899
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonOMEGA KONCEPT j.d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Sada samo €99.00 (745.92kn) Nek Vas auto zablista uz kemijsko ciscenje sa vadjenjem sjedala  GRATIS dezinfekcija ozonom u Autopraonici Trnje
Nek Vaš auto zablista uz kemijsko čišćenje sa vađenjem sjedala + GRATIS dezinfekcija ozonom u Autopraonici Trnje

Uključeno vađenje sjedala, komplet kemijsko čišćenje vozila, čišćenje unutrašnjosti i vanjsko pranje vozila


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x