SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

OCNA POLIKLINIKA dr VUKAS

OČNA POLIKLINIKA dr. VUKAS

Ocjena korisnika:4.9 od 5
Ukupno glasova:9
Adresa:Zagreb Ilica 129 Hrvatska
Web stranica: http://www.ocna-poliklinika-dr-vukas.hr
Telefon: 01 3775 968, 091 4702 201
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonOČNA POLIKLINIKA dr. VUKAS pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 3750kn  KOREKCIJA VJEDjA Rijesite se viska koze i masnih jastucica te uklonite znakove starenja u vodecem oftalmoloskom centru u regiji za 3 750 kn
Detalji ponude...
[KOREKCIJA VJEĐA] Riješite se viška kože i masnih jastučića te uklonite znakove starenja u vodećem oftalmološkom centru u regiji za 3.750 kn!

Tretirajte gornje ili donje vjeđe uz vrhunske stručnjake u Očnoj poliklinici dr. Vukas; moguće plaćanje na rate
Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x