SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Niva udruga za aromaterapiju

Niva udruga za aromaterapiju

Ocjena korisnika:4.27 od 5
Ukupno glasova:5
Adresa:Zagreb Prve Poljanice 1 Hrvatska
Web stranica:
Telefon: 091 8914 514
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonNiva udruga za aromaterapiju pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 79kn Aromaterapeutska masaza cijelog tijela  priustite si 60 minuta opustanja uz antistres etericna ulja i potaknite cirkulaciju prirodnim putem
Aromaterapeutska masaža cijelog tijela - priuštite si 60 minuta opuštanja uz antistres eterična ulja i potaknite cirkulaciju prirodnim putem!

Prepustite se mirisima iz prirode i stručnim rukama aromaterapeuta specijalista za samo 79 kn! (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x