SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NEROLI PURPUR d o o

NEROLI PURPUR d.o.o.

Ocjena korisnika:5 od 5
Ukupno glasova:1
Adresa:Zagreb Jarun 22 Hrvatska
Web stranica: http://www.studio-beti.com/
Telefon: 01 3832 884
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonNEROLI PURPUR d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 699kn 7 LPG tretmana cijelog tijela  smanjite obujam 5 do 7 centimetara uklonite celulit i masne naslage te ucvrstite kozu za 699 kn
7 LPG tretmana cijelog tijela - smanjite obujam 5 do 7 centimetara, uklonite celulit i masne naslage te učvrstite kožu za 699 kn!

Ugodni tretmani s kojima možete vratiti tkivo u stanje prije nastanka celulita (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x