SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NEK NEPOS d o o

NEK-NEPOS d.o.o.

Ocjena korisnika:3.77 od 5
Ukupno glasova:13
Adresa:Zagreb Ulica Petra Berislavića 16 Hrvatska
Web stranica: http://alexawwa.wix.com/trinity
Telefon: 097 772 0086
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonNEK-NEPOS d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 1250kn Hijaluronski filer 1ml  popunite bore povecajte usne i pomladite lice vrhunskim dermalnim filerima Hyaluronica za 1 250 kn
Hijaluronski filer 1ml - popunite bore, povećajte usne i pomladite lice vrhunskim dermalnim filerima Hyaluronica za 1.250 kn!

Odmah vidljivi rezultati! Prepustite se u ruke stručne dr. Sanje Jeleković, korištenje u Rijeci i Zagrebu


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x