SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NATALI TOUR d o o

NATALI-TOUR d.o.o.

Ocjena korisnika:4.45 od 5
Ukupno glasova:2
Adresa:Selce Šetalište Ivana Jeličića 14 Hrvatska
Web stranica: http://www.hotel-selce.com
Telefon: 051 768 222
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonNATALI-TOUR d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 779kn  SELCE Uzivajte u toplim mediteranskim danima u najposjecenijoj destinaciji Kvarnera 2 nocenja s polupansionom za dvoje u hotelu 3 za 779 kn
[SELCE] Uživajte u toplim mediteranskim danima u najposjećenijoj destinaciji Kvarnera! 2 noćenja s polupansionom za dvoje u hotelu 3* za 779 kn!

Kupite više ponuda i produžite odmor na Jadranu! Dijete do 5,99 godina gratis smještaj, korištenje do 26.10.


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x