SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

NAILS  RELAX VL MIRELA MARKOVIC

NAILS & RELAX, VL. MIRELA MARKOVIĆ

Ocjena korisnika:4.84 od 5
Ukupno glasova:5
Adresa:Zagreb Brozova ulica 36/2 (u dvorištu) Hrvatska
Web stranica: https://www.facebook.com/pg/nailsrelax7/about/?ref=page_internal
Telefon: 098 910 8879
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonNAILS & RELAX, VL. MIRELA MARKOVIĆ pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 799.00kn Individualni tecaj maderoterapije  u samo jednom danu naucite novu vjestinu za privatne ili poslovne svrhe za 799 kn
Ocjena:
Sada samo 449.00kn Individualni tecaj trajnog laka  u samo jednom danu naucite vjestine popularne metode lakiranja noktiju za 449 knOvime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x