SveJeTu

Svi grupni popusti na jednom mjestu!

Mrkulic company d o o

Mrkulić company d.o.o.

Ocjena korisnika:4.27 od 5
Ukupno glasova:5
Adresa:Sarajevo Ulica Dr. Mustafe Pintola 23, Ilidža Bosna i Hercegovina
Web stranica: http://www.hotel-hollywood.ba
Telefon: (00387) 3377 3100
Radno vrijeme: 08 - 16

*Molimo da radno vrijeme provjerite na stranicama partnera ili pozivom na telefonMrkulić company d.o.o. pregleda aktivnih ponuda!

Ocjena:
Sada samo 892kn  SARAJEVO 2 nocenja s polupansionom za dvoje uz neograniceno koristenje bazena sauna i fitnessa u hotelu Hollywood 4 blizu centra grada za 892 kn
[SARAJEVO] 2 noćenja s polupansionom za dvoje uz neograničeno korištenje bazena, sauna i fitnessa u hotelu Hollywood 4* blizu centra grada za 892 kn!

Priuštite si luksuzan odmor s dragom osobom, dijete do 6 godina gratis paket, korištenje do 24.12 (Tagovi: Top 10)


Ovime dajem dobrovoljnu privolu da se moji osobni podaci (e-mail adresa) koriste u marketinške svrhe (primanje newslettera, oglasa, ponuda u bilo kojem obliku) od strane InVisit d.o.o., Strossmayerova 23a, 34330 Velika, koji će ih koristiti samo u te svrhe i neće ih dostavljati trećima, niti će ih iznositi izvan RH, i to tako da se podaci koriste sve do odjave na koju uvijek imam pravo. Upoznat sam sa pravom da od InVisit d.o.o. poštom ili elektronski zatražim pristup osobnim podacima, ispravak, brisanje podataka, ograničavanje obrade, s pravom na ulaganje prigovora na obradu, pravom na prenosivost podataka, pravom na podnošenje prigovora nadležnom tijelu ako smatram da je došlo do bilo kakve povrede u obradi osobnih podataka.

x